• Záprahové preteky so Sony ZV-E10 II

    Záprahové preteky so Sony ZV-E10 II

    Sony výrazne vylepšilo svoju vlogovaciu APS-C kameru. My sme ju zobrali do Topolčianok na medzinárodné záprahové preteky koní.

    10.07.2024 16:05:00
    Srnec Karol
    Recenzie
    0 komentárov
  • Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5.6 R LM OIS WR

    Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5.6 R LM OIS WR

    Vďaka objektívu GF 500mm f/5.6 R LM OIS WR už aj majitelia stredoformátových fotoaparátov môžu vyskúšať akčné žánre. Musia ale počítať s pomalším zaostrovaním. Tešiť sa ale môžu z výbornej optickej kvality a účinnej stabilizácie obrazu.

    26.06.2024 06:00:00
    Srnec Karol
    Recenzie
    0 komentárov
  • Leofoto LY-265CF

    Leofoto LY-265CF

    Leofoto LY-265CF je podobnej koncepcie ako statív od Peak Design. Ale to je už niekoľko statívov na trhu. U Leofoto ale vidno, že má skúsenosti s profesionálnymi statívmi. Aj keď je výrazne lacnejší ako PD, výrobca u neho neurobil žiadne kvalitatívne kompromisy.

    05.06.2024 06:00:00
    Srnec Karol
    Recenzie
    0 komentárov
  • Xiaomi 14 Ultra - takmer fotoaparát

    Xiaomi 14 Ultra - takmer fotoaparát

    Xiaomi 14 Ultra nie je najkrajší mobil na trhu. Ale možno je to najlepší fotomobil na trhu. V čom je tento prístroj výnimočný? Tým, že je asi najbližšie tomu, aby sme mobil mohli nazvať fotoaparátom.

    27.05.2024 06:00:00
    Srnec Karol
    Recenzie
    0 komentárov
  • Fujifilm GFX 100s II - prvé dojmy

    Fujifilm GFX 100s II - prvé dojmy

    Exkluzívne sme otestovali GFX 100s II ešte pred jeho oficiálnym predstavením a tak si už v deň premiéri môžete prečítať, v čom je novinka odlišná od svojho predchodcu. Oplatí sa priplatiť za vyšší model GFX 100 II? Na túto i iné otázky sme hľadali odpoveď pri testovaní stredoformátovej bezzrkadlovky GFX 100s II. Nechýbajú fotografie v plnom rozlíšení i video.

    16.05.2024 08:00:00
    Srnec Karol
    Recenzie
    0 komentárov
  • Test vreckového generátora dymu PMI SmokeNINJA

    Test vreckového generátora dymu PMI SmokeNINJA

    SmokeNINJA je batériou napájaný, bezdrôtový ručný mini dymový strojček určený pre fotografov, začínajúcich tvorcov videí a tvorcov obsahu.

    06.05.2024 06:00:00
    Srnec Karol
    Recenzie
    0 komentárov
  • Sony FE 24-50/2,8 G

    Sony FE 24-50/2,8 G

    Sony tak trochu vytrelo zrak Tamronu, ktorý doteraz ako jediný ponúkal skutočne výrazne lacnejšie transfokátory so svetelnosťou F2,8. Sony je najviac kompaktný a pôsobí profesionálnejšie.

    17.04.2024 06:00:00
    Srnec Karol
    Recenzie
    0 komentárov
  • Honor Magic6 Pro

    Honor Magic6 Pro

    Ako Honor Magic6 Pro zvláda fotografovanie a nakrúcanie videa? Zaslúži si prvé miesto na dxomark.com? Honor Magic6 Pro fotografuje výborne, je výkonný a elegantný. Viac ale bude vyhovovať tým, ktorí chcú okamžité fotografie, nechcú snímať do RAW a fotografie upravovať v počítači.

    09.04.2024 12:20:00
    Srnec Karol
    Recenzie
    0 komentárov
  • Sony A9 III - revolúcia započala

    Sony A9 III - revolúcia započala

    Snímač s globálnou el. uzávierkou prakticky odstraňuje všetky problémy využitia el. uzávierky a prináša nevídanú rýchlosť. Pár chybičiek ale ešte treba vychytať.

    22.03.2024 06:00:00
    Srnec Karol
    Recenzie
    4 komentáre