Úžasné fotoobrazy na akýkoľvek materiál

Úžasné fotoobrazy na akýkoľvek materiál

Zmeňte svoje fotografie na umelecké dielo.  /  FOTOma.sk / 26.11.2020 / 12:30

Viete ako dodáte vášmu bytu šmrc? Jedinečnými fotoobrazmi! Ozdobte si steny vašej spálne, kuchyne, obývačky, alebo detskej izby. Originálne fotoobrazy sú vhodné aj ako darček pre vašich blízkych. Stačí jedna krásna fotografia a cez jednoduchý online editor rýchlo a ľahko vytvoríte dielo, ktoré bude ozdobou vášho bytu či kancelárie. Prinášame vám návod, ako a kde vám vytlačia fotoobraz špičkovej kvality.

Zmeňte svoje fotografie na umelecké dielo

V spoločnosti Kanovits Print Atelier limity neexistujú, potlačia naozaj čokoľvek. Od lesklého papiera, cez hliníkové dosky až po masívne drevo. Nechajte pracovať svoju fantáziu a oživte svoje okolie originálnym obrazom z netradičných materiálov. 

Výber materiálov

Na výber máte hneď niekoľko možností.

Umelecké plátno - Fotografia vytlačená na kvalitnom umeleckom plátne s pevným dreveným rámom, s bielym okrajom. Obraz bude ozdobou vášho bytu a zaujme každú návštevu.

 

PVC doska - Fotografia vytlačená v najvyššej kvalite priamo na ľahčenú PVC dosku s matným povrchom. Ľahko uchytíte na stenu vďaka galerijnému závesnému systému.

 

Akrylátová doska - Fotografia vytlačená v najvyššej kvalite priamo pod akrylátové sklo. Vytvoríte tak umelecké dielo s hĺbkovým 3D efektom a úžasným leskom akrylu.

 

Hliníková doska - Fotografia vytlačená v najvyššej kvalite priamo na hliníkovú dosku s matným povrchom bez odleskov. Odolné voči vode. Vhodné do interiéru i exteriéru.

 

Drevo - Fotografia vytlačená v najvyššej kvalite na drevené dosky. Prírodný podklad a jedinečná štruktúra pre všetkých, ktorí majú radi drevo.

 

Matný fotopapier - Fotopapier v elegantnom dizajne, ktorého matný povrch sa dokonale uchová aj na tlačených častiach. Zabezpečí bohatosť detailov snímok.

 

FineArt fotopapier - Najpopulárnejší umelecký papier na svete. Svedčí reprodukciám fotografií a umeleckých diel, nech sú to farebné, či čiernobiele obrazy.

 

FineArt plátno - Fotoplátno s najjemnejšou štruktúrou. Jeho svetlá biela farba zabezpečuje ostré detaily a výrazné farby. Odporúčame aj k čiernobielym snímkam.

 

 

Výhody, ktoré inde nedostanete

Tlač na akýkoľvek materiál a množstvo rozmerov vám nestačí? Správne, buďte nároční. V Kanovits Print Ateliéri máte vždy niečo naviac:

  • Fineart, tlač v kvalite pre galérie
  • Garanciu farebnej stálosti
  • Hahnemühle Canvas
  • Špičkové rámovanie

 

Vytvoriť obraz z fotografie nikdy nebolo ľahšie

Stačí vybrať vašu obľúbenú fotografiu a vaše najmilšie spomienky budete mať celý rok na očiach. Fotoobraz je skvelý darček aj na Vianoce. V tomto období je objednanie najvýhodnejšie vďaka akciám a množstevným zľavám. Aktuálne akcie nájdete na facebookovej stránke spoločnosti Kanovits Print. Na dokonalý obraz stačí pár minút, zvládnete to aj pri rannej káve.

Postup objednania

Navštívte stránky https://shop.kanovits.com/fotoobrazy/material a postupujte podľa pokynov:


1. Vyberte si materiál a rozmery obrazu
2. Zvoľte si štýl obrazu, jednu fotografiu alebo koláž z viacerých
3. Obraz doštýlujte v jednoduchom online editore

 

Chcete aj vy originálny fotoobraz?

Začnite tvoriť kliknutím sem.

 

 

O spoločnosti Kanovits Print Atelier:

Všetko čo súvisí s reklamou nájdete u nás pod jednou strechou. Od marketingového poradenstva a grafického návrhu, cez tlač a výrobu, po dodanie a montáž.

www.kanovits.com

Úžasné fotoobrazy na akýkoľvek materiál
0 5 with 0
 
počet hodnotení: 0

Komentáre

Pre pridanie komentára sa musíte prihlásiť...