Odovzdávanie cien SLOVAK PRESS PHOTO

Blog  /  PRO.Laika / 06.11.2013 / 00:00

Aj tento rok sme sa spoločnosť PRO.Laika zúčastnils na podujatí SLOVAK PRESS PHOTO, najprestížnejšej novinárskej súťaže na slovensku, kde odovzdala víťazom hodnotné ceny.

Cieľom súťaže a následnej výstavy fotografií je:

- Vytvoriť nový prestížny slovenský projekt, ktorý doteraz neexistoval,
- Pozdvihnúť úroveň slovenskej fotografie a stimulovať jej ďalší rozvoj,
- Konfrontovať slovenskú novinársku fotografiu s tvorbou najlepších svetových fotoreportérov,
- Zamerať sa na témy, ktoré sú spoločensky závažné a naliehavé,
- Umožniť prezentovať sa aj mladým fotografom a fotografiám, ktoré v médiách, napriek svojim kvalitám, nenachádzajú uplatnenie.
- SLOVAK PRESS PHOTO je súťaž a následná výstava prinášajúca nezávislé autentické obrazové svedectvo o živote tak, ako ho vidia fotografi žijúci v Slovenskej republike. Cieľom súťaže aj výstavy, je umožniť verejnosti byť očitým svedkom udalostí a javov uplynulého roku. Rovnako predstavuje aj motiváciu pre fotografov v každodennom stereotype ich práce s osobným prístupom a tak stimulovať rozvoj samotného média – fotografie.
- SLOVAK PRESS PHOTO s.r.o. a Hlavné mesto SR Bratislava pozývajú fotografov zo Slovenskej republiky na účasť v 2.ročníku súťaže novinárskej fotografie SLOVAK PRESS PHOTO, ktorá sa koná pod záštitou podpredsedu vlády a ministra zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslava Lajčáka, ministra kultúry SR Mareka Maďariča a primátora Hlavného mesta SR Bratislavy Milana Ftáčnika.

Autorom fotografií je Rastislav Polák.

 

Galéria k článku


Odovzdávanie cien SLOVAK PRESS PHOTO
0 5 with 0
 
počet hodnotení: 0

Komentáre

Pre pridanie komentára sa musíte prihlásiť...