Len tak... » Rozhodovanie medzi dvoma kamerami

• Martin Bollo / 07.02.2026 19:12:34
    Zdravím, chcel by som radu prosím ohľadne dvoch kamier. Chcem začať robiť vlogy z thajska a neviem sa rozhodnúť akú kameru zvoliť, čo sa týka výdrže batérie, ohrievania zariadenia, a jednoduchosti následného strihania záberov, aj keď obe možné cez CapCut riešiť. Vybral som si dve kamery a to konkrétne DJI osmo pocket 2 alebo 3, a Insta 360 X 4 alebo 5. Najradšej by som šiel do obidvoch najnovších modelov naraz. Aj keď kombinovať dva druhy záberov do jedného videa...neviem ???????? ale v zásade nemám na obidve a dovolenka sa blíži. Pozeral som nejak základné veci ohľadne toho, akurát keby tu bol niekto s radou a mal skúsenosti ohľadne týchto dvoch, tak budem rád každej odpovede ???? či ísť do modelu pred trocha lacnejší alebo rovno do najnovšieho, akože náhradné batérie a doplnky v oboch prípadoch by som asi chcel ten creator z osma a essencial bundle z insta v zásade, akurát na prvé videjká, ktorú z týchto zvoliť neviem. Instu som mal ale tú go malinkú a s tou nemám moc dobré skúsenosti, nakoľko nahrala tak minútové video a vypla sa koli prehriatiu a to nechcem. Pýtal som sa aj AI aj guglil, akurát či tu nemá niekto s tým skúsenosti a radu. Samozrejme obe sa prehrievaju, insta myslím rýchlejšie a su možnosti vypnúť jednu kameru, nebyť na na nejakom ai režime, telefón nepripojeny cez bluetooth a tak, čiže skôr som naklonený k inste s tou výhodou, že je vodotesná a to sa do thajska zíde, akurát nechcem stále chladiť zariadenie, ešte ma napadlo,keby som zmenil batériu keď sa prehreje za náhradnú a tak striedal, tak by to pomohlo? Nechcem natáčať zas nejaké dlhé videá, ale kratšie cca 5-8minutove postupne. Ďakujem za každú radu ???? Martin
Pre pridanie príspevku sa musíte prihlásiť...