Len tak... » Rozhodovanie medzi dvoma kamerami

• Martin Bollo / 07.02.2026 19:12:34
    Zdravím, chcel by som radu prosím ohľadne dvoch kamier. Chcem začať robiť vlogy z thajska a neviem sa rozhodnúť akú kameru zvoliť, čo sa týka výdrže batérie, ohrievania zariadenia, a jednoduchosti následného strihania záberov, aj keď obe možné cez CapCut riešiť. Vybral som si dve kamery a to konkrétne DJI osmo pocket 2 alebo 3, a Insta 360 X 4 alebo 5. Najradšej by som šiel do obidvoch najnovších modelov naraz. Aj keď kombinovať dva druhy záberov do jedného videa...neviem ???????? ale v zásade nemám na obidve a dovolenka sa blíži. Pozeral som nejak základné veci ohľadne toho, akurát keby tu bol niekto s radou a mal skúsenosti ohľadne týchto dvoch, tak budem rád každej odpovede ???? či ísť do modelu pred trocha lacnejší alebo rovno do najnovšieho, akože náhradné batérie a doplnky v oboch prípadoch by som asi chcel ten creator z osma a essencial bundle z insta v zásade, akurát na prvé videjká, ktorú z týchto zvoliť neviem. Instu som mal ale tú go malinkú a s tou nemám moc dobré skúsenosti, nakoľko nahrala tak minútové video a vypla sa koli prehriatiu a to nechcem. Pýtal som sa aj AI aj guglil, akurát či tu nemá niekto s tým skúsenosti a radu. Samozrejme obe sa prehrievaju, insta myslím rýchlejšie a su možnosti vypnúť jednu kameru, nebyť na na nejakom ai režime, telefón nepripojeny cez bluetooth a tak, čiže skôr som naklonený k inste s tou výhodou, že je vodotesná a to sa do thajska zíde, akurát nechcem stále chladiť zariadenie, ešte ma napadlo,keby som zmenil batériu keď sa prehreje za náhradnú a tak striedal, tak by to pomohlo? Nechcem natáčať zas nejaké dlhé videá, ale kratšie cca 5-8minutove postupne. Ďakujem za každú radu ???? Martin
  • Srnec Karol / 08.02.2026 20:50:22
    Kamery sa prehrievaju az po desiatkach minut. A to tie s velkymi sniamcmi. Insta ani DJI k nim nepatria. Pri videach do 10 minut niet co riestit. Netusim, preco by sa nejaka mala kamerka mala po minute prehriat. Ak sa nieco prehreje za par minut, musi to byt vadny vyrobok. A to aj v tazsich podmienkach s vyssou teploou a vlhkostou.
Pre pridanie príspevku sa musíte prihlásiť...