Vtipné zábery divo žijúcich zvierat

Vtipné zábery divo žijúcich zvierat

Blog  /  Michaela Bimanová / 01.01.2016 / 00:05

Samopašné zvieratká? Nás v redakcii pobavili! A ako inak vykročiť do nového roka, ako s úsmevom na tvári ;)

VÍŤAZ – 2015 “Rush Hour” od Julian Rad

Paul Joynson-Hick zorganizoval v roku 2015 po prvýkrát súťaž Comedy Wildlife Photography Awards. Ocenené boli fotografie, ktoré zachytávajú najhlúpejšie vyzerajúce divé zvieratá.

strieborné ocenenie  “You haven’t seen me…” od Liam Richardson

A ceny? 7 dňový fotografický zájazd na safari v Južnej Tanzánii vo východnej Afrike ako aj Nikon D750 DSLR s 24-85mm objektívom.

bronzové ocenenie “Nearly got it” od Oliver Dreike

„Počet a kvalita záznamov bola fantastická”, povedal britský porotca a komik Hugh Dennis. „Finalisti by mali byť na seba veľmi pyšní, ako aj fotografované zvieratá, kvôli tomu, že vyzerali tak komicky. Bohužiaľ neexistuje spôsob, ako im to povedať”.

Výherný záber vyberala 7 členná odborná porota. Okrem predsedu poroty a zakladateľa súťaže Comedy Wildlife Photography Awards Paula Joynsona-Hicka najkomickejšiu fotografiu hľadali Kate Humble, Tom Sullam, Hugh Dennis, Will Burrad-Lucas, Will Travers či Oliver Smith. Súťaže sa zúčastnilo 1502 fotografií z 52 krajín. Porotcovia vybrali fotografiu, ktorá v sebe spája technickú dokonalosť, najzábavnejší obsah a titulok. Či sa im to podarilo, posúďte sami ...

zdroj: comedy wildlife foto, boredpanda

 

Vtipné zábery divo žijúcich zvierat
5 5 with 2
 
počet hodnotení: 2

Komentáre

Pre pridanie komentára sa musíte prihlásiť...